Invullen nestgegevens 2015

Beste weidevogelbeschermer,

Allereerst hoop ik dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad na een druk weidevogelseizoen. Zelf ben ik naar Zweden geweest en alhoewel ik geen weidevogels heb gezien was de natuur daar erg mooi ;). Nu de vakantie voorbij is, is het tijd om de administratie van de beschermde legsels in te voeren (voor zover niet gedaan met directe invoer). Ik zou jullie willen vragen om voor 27 september de gegevens ingevoerd te hebben, zodat ik er een korte analyse van kan maken. Mocht dit niet lukken, laat het dan even weten zodat ik hier rekening mee kan houden. Verder zal de website weidevogelbescherming.nl aangepast worden binnenkort ten behoeve van de collectieven. Meer informatie volgt tijdens het najaarsoverleg.

RTV Utrecht is bezig met een serie ‘het mooiste plekje van Utrecht. Wellicht interessant voor degene die vaak het gevoel heeft op unieke plekken te komen met weidevogelbescherming en dit wil delen met anderen:

https://www.youtube.com/watch?v=fcVMsB47TBs&feature=youtu.be

Met vriendelijke groeten,

Maarten van Beek

Landschap Erfgoed Utrecht